8.6.09

Sverigedemokraterna?

Vad hände med vädret?!

Alltså, att rösta på Sverigedemokraterna till EU-parlamentet... Är inte det liksom bland det dummaste man kan göra? Alltså, att rösta på ett parti som i princip (eller har dom) enbart åsikter i invandringspolitiken?

Tips och tänk från coachen:
Tänk såhär, om Sverigedemokraterna inte vill ha invandring i Sverige och ut med invandrarna... hur ska då de övriga EU-länderna reagera? De har ju inte värst mycket invandring och tycker förmodligen heller inte att det är något problem med att ha detta, eftersom "EU är nästan som att man har ett enda stort land med enade regler". Ska SD då komma dit och säga sin åsikt om invandring som inget annat land har problem med? Om du frågar mig så tror jag att SD´s starka åsikter kommer aldrig att gå igenom i EU, så ni som nu vill att SD ska få igenom någon av dess punkter så bör ni i så fall rösta på dem nästa år då det handlar om Riksdagen, alltså regionalt i Sverige!

Själv så håller jag inte med SD särskillt bra, kommer faktiskt inte alls överen med dem, annat än att jag inte tycker att Svenska folket ska måsta anpassa sig efter andra kulturer än Sveriges. Att man ska kunna ha skolavslutning i kyrkan osv. Det är ju inte kristet bara för att man firar skolavslutning i en kyrka, där ändå bara rektorn står och pratar.

xoxo /Emma

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar